'puttade nyss omkull hampus'

hejpåer!
JAG KAN BLOOOOOOOOGGGGAAAA?!
nu sitter vi här i soffan kollar på teve och försöker leta upp det liv jag en gång hade..
kan inte gå utomhus med tanke på alla knott som nu äter upp mig! Har haft underbara dagar med min fina pojkvän, har knäppt över 400 bilder och bara tagit det lungt. just nu känner jag att jag absolut inte vill hem, jag har liksom  allt jag behöver. En gosig pojkvän och mina nära och kära, mys!
men imorgon åkler jag iallafall och jag och älsklingen sitter och planerar om jag sover hos han imorgon till lördag. får se hur det blir, hoppas på det bästa, älskar mysis så otroligt mycket!
puss!
 

'been to hell'

Hejpåer!

nu drar jag och min fina kille iväg ifrån Vänersborg och upp mot någonstans jag vet inte vad det heter, vi kommer hem på fredag och bloggning blir det säkert där, om jag nu har internet. puss!

'jag trodde på något, jag trodde på dig. Men det visade sig'

Du så mig innan någonannan han att se mig, men jag förändrades sen dög jag inte åt dig..
 
känner att jag måste få skriva av mig inte.. Är det bara jag som stör sig på så så otroligt konstiga människor som knappt tänker? Som mobbar andra via facebook, bilddagboken och massa andra konstiga saker? Jo det är sant, man har rätt att skriva och säga vad man vill men är det en kränking mot någonannan kan du la förfan bara hålla det innom dig? jag ska inte säga så mycket om detta för detta har jag själv gjort/gör det. Men jag har inset att tycker jag illa om en person håller jag det innom mig.. jag tjänar absolut inget på det och det gör ingen annan heller.. haha te.x när jag gick förbi en häromdagen, vi tycker inte alls om varanndra, det första som slår mig i huvudet är 'nu kommer den lägga en så otroligt onödig kommentar så jorden kommer gå under' jo vet ni vad ham hör.. '''Men där är ju äckel Sara, usch''' haha därför är jag glad att jag är jag som inte tar åt mig för minsta lilla, jag är nöjd med mig själv? jag är glad att jag lever det liv jag gör, jag har ju redan allt jag behöver som den människar inte har alls.. tycker synd om den. När hon skrek detta till mig var hon med sina '''vänner'' därför försöker människan spela lite 'cool' men när jag åker förbi henne då hon är själv, knäpp tyst, den kollar inte ens på mig. Haha. Jag har fått det jag behöver, vänner och en underbar pojkvän som ställer upp för mig när som hellst.. Vad skulle jag vara utan dom.. jag trodde jag klarade mig bra utan dom i mitt liv..men det gör jag inte.. Speciellt den där som har hjälpt mig igenom allt, han var den första som fick veta HELA min livs historia den som ingen viste om bara han. 1 Juni 2011. Det datumet då jag tog tag i mitt liv och berättade allt för han. Han som skulle vara min bästa vän, han som skulle ställa upp för mig i vått och tortt. Jag kan svära på att jag aldrig haft en så underbar kompis förut, han förstog vad jag gick igenom, han förstog vad jag kämpade för, han visste vad som var fel. Han lovade mig att han ALLTID skulle finnas där för mig. Men nu vet han inget om mig, det är ett under om han ens kommer ihåg mitt namn, jag kunde göra allt för människan.. men tyvärr var den vänskapen vi hade lite för stark.. jag gjorde dumma saker riktigt dumma saker för att han inte ville va min vän mer. saker som sitter kvar hos mig livet ut. Det är sjukt svårtatt förklara när mina ord inte räcker till, men du ska veta att när jag känner mig nere tänker jag tillbaks på 1 Juni då allt var så perfekt. Jag tror ingen förstod det vi delade tillsammans, när vi var med varanndra det kändes som tiden stanna, du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje. Men nu när det är som det är kommer du inte kunna ge den tillbaka till mig.. allt som du sa, allt som du lovade mig, Nu är allt över. Menmen jag lever vidare, Ja gör varje dag till en fest, jag firar att jag lever mitt liv som jag gör och för den jag är! men nog av mig nu.. hur mår ni? är det någon som känner igen sig av detta?

00:54

hejpåer!

nu har mitt lilla hjärta åkt hem saknar han redan, bara en massa mys en kort film med tanke på att syrran stängde av filmen, vet inte varför menmen!
puss!
 

'Känslan man får när man vet att det finaste finns hos dig bara du säger hans namn'

Det finaste som finns.
 
Hejpåer!

Vill bara säga att jag nog har den finaste killen i världen.. den här känslan när man ligger hemma helt forever alone och bara saknar han så det gör ont, jo klart som fan att man hör 'knack knack' på fönstret och det första jag tänkte var 'fan jag orkar inte med massa p12or som ska hålla på. Jag går till fönstrer kollar lite snabbt och där står han med sina kompisar. Underbar känsla, smiter ut tyst som fan och bara får känna den underbara känslan av hans armar runt mig och hans läppar mot mina mitt i natten under alla stjärnor typ halv 1 på natten. kärlek på den grabben alltså!
 

Godmorgon

hejpåer!
vaknade av att ena min syster kommer hem och skrattar som bara den.. blev så sjukt chockad med tanke på att hon och ida inte är här så ofta för dom bor ju i gävle. Men sjukt glad blev jag iaf!
nu väntar jag på att Hampus ska höra av sig, blir nog att sitta hemma hela dagen, mår inte alls bra.. men jag har ju en sån snäll pojkvän som kommer iaf, älskar dig!
puss!


'ingenting jag säger spelar längre någon roll, ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän''

Foto - Louiise!

hejpåer!
förlåt för att jag inte bloggat, jag har vart med mina vänner så har inte haft tid.. och på kvällarna så är jag så trött så jag orkar inte blogga.
men nu är jag här och som vanligt lyssnar jag på musik och kollar igenom facebook.. känner saknaden av Pamela också som är i Libanon hela sommaren. men ni får ha det!
puss!

'spread a littel love tonight'

hejpåer!
jag är klar gjord och snart åker jag till pappa i en vecka ska bara packa först, efter det ska jag självklart träffa min fina kille. Vad vi hittar på vet jag inte. mihi. myskille!
bloggar när jag kommit hem eller något.
puss!

om man jag samlar ihop alla tårar jag gråtit för dig kan jag dränka mig i dom

Foto/Redigering - jag Nikon D3100 Nikkor 55-200mm objektiv!

1 Månad ♥

Hampus Larsson ♥

Till den finaste killen som existerar på denna jord. du vet inte vad du betyder för mig, jag kan sitta och föklara mina kärlek för dig i timmar, dagar och till och med veckor men det räcker inte till. Jag vet inte vad du ser i mig, men jag ser precis allt i dig, Den fina killen med det fina leéndet, dom underbara ögonen och det perfekta håret. Den vackra personligheten och det snälla beteéndet. 
Du är så perfekt på så många sätt och vis, skulle inte kunna önnska mig något annat än dig. Du är det bästa som har hänt mig, jag tycker om dig från jorden till solen och tillbaka. Om jag hade chansen till att få en ända önskning skulle det vart du och jag föralltid. Vi två livet ut, jag kan te säga mer än att jag älskar dig så otroligt mycket min fina pojkvän!


tråkigt har jag

Namn - Sara Marietta May Eliasson
Födelsedatum – 13:e September 1997
Stjärntecken – jungfru
Bor – Blåsut hos mamma och i Vargön hos pappa
Ögonfärg – bruna
Hårfärg – naturligt mörk brunt, men just nu rödbrunt
Skostorlek – 37-38
Längd – 160cm
Vikt – 55? kg
Är du smal eller tjock – jag är ju inte tjock men kanske inte smalast i världen heller.
Höger eller vänsterhänt – Höger
Har du någon piercing – läppen
Har du någon tatuering – inte än, men det kommer nog i helgen, taggad!

Är du blyg - noep!
Har du bra självförtroende – japp! kanske det bästa till och med? 
Är du snygg – Går mest på vad mina vänner tycker, och då är jag sällan ful om man säger så.
Är du nöjd med ditt utseende – ah
Vad gillar du mest med dig själv – mitt ansikte.
Och vad vill du ändå på -mina ben om något

 

Tre dåliga vanor – pratar för mycket, blir lätt förbannad och ska alltid starta bråk
Tre bra vanor – jag älskar att skratta, jag är oftast glad och jag älskar att träffa min fina kille!
Vad gör du på fritiden – jag är med mina vänner, jag träffar pojkvännen och jag festar och gör det bästa av livet helt enkelt!
Har du haft sex – nej det hr jag inte 
Har du varit gravid – nepp
Civilstatus – Förhållande 
Om du har förhållande, hur länge har ni vart tillsammans – den 18 juni har vi varit tillsammans i 1 månad.
Röker du – japp
Snusar du –nej men provat har jag allt gjort
Dricker du – ja, men jag försöker sluta med alkoholen för min pojkväns skull..
Har du suttit i rätten – näpp
Har du varit på strippklubb – Nej.
Favoritmat – hm.. jadu, kanske mammas utländska mat, supergott!
Favoritdrink – vodka blandat med fanta men några apelsin klyftor i, mmm!
Favoritfärg – lila, svart, rosa och vitt
Favoritveckodag – freeedddagggaaarr!
Favoritresa – har bara vart utomlands i fillipinerna 4 gånger, så antagligen det!

Har du något husdjur – ja det har jag, en hund, 2 katter, en kanin och fiskar.


Bor du hos dina föräldrar
– japp, men flyttar ut när jag fyller 16
Vad heter din mamma – Vivian 
Vad heter din pappa – Sven- Gunnar, föredrars att kallas för ''sveppe''
Har du några syskon – ja en lilla syster på 12 år och 2 äldre halv syskon
Om ja, vad heter dom – lilla heter Louise, och dom äldre heter Ida och Sofia
Sommar eller vinter – Sommar så klart!
Öl eller cider – Cider, öl är äckligt!
Bikini eller baddräkt – Bikini!
Fjortis eller emo – Emolove!
Några sanningar -
jag kan dö för skooooor, jag älskar min pojkvän, klarar min inte utan mina vänner och jag älskar att sjunga och älskar att dansa dirty dance!


Hemma

tänkte ta och börja med löshår?

hejpåer!
dog nästan på hem vägen för att Anton skjusade mig ifrån dalbo bron snäll som han är..
och nu blir det film och snack med Tobias i telefon. 
samtidigt som jag längtar till jag åker till stugan med finaste killen i världen i en natt, bara han och jag i 24 timmar, älskar dig världens bästa!
men nu ska jag återgå till min film och Tobbe och hampus som ringer mitt upp iallt, 2 telefoner samtidigt, hur ska detta gå?
puss!




'when you far away'

Kan nog ha världens bästa fotograf till pappa!

hejpåer!
det blir nog att jag stannar hemma med min syster och bara myser ner oss själva, skulle till vargön men det orkar jag inte med tanke på att det ska regna idag och grejer, menmen!
åker dit imorgon då, morsan och Tony är på ikea och köper nya badrasser tror jag, bredare madrassen har ju tjatat om en större säg ett bra tag nu och snart får jag väll som jag vill, har bestämt också att flytta hela mitt rum till vardagsrummet med tanke på att ingen andvänder det så det är mitt nue, gött som satan!
puss!

'But mama im in love with a criminal, And this type of love Isn't rational, it's physical'

hejpåer!
Förlåt för att jag inte bloggat på 4 dagar eller något vet inte vad som gjort mig så upptagen faktiskt..
men nu är jag här igen och vi har fått sommarlov, hur skönt som hällst ju!
blir mycket nytt i sommar, nya vänner, nya uppleverser och annat kul.
imorgon blir det antagligen schools out eller hampus, fortfarande svårt att v älja, men fan jag vill ju inte missa mange makers men ändå umgås jag hällre med min fina kille än att gå på ett jävla barnkalas där alla 99:or tat över..
puss!

'Sometimes I wish I were an angel sometimes I wish I were you'

Vi ska kämpa tillsammans för meningen, okej?

hejpåer!
har vart vaken nu i en timme snart och tänkte ta och berätta lite om gårdagen, kom till aqua ungefär vid 3 tiden och åkte hem vid 11, och så roligt har jag aldrig haft det! jag tog sommarens första dopp bla skämde ut mig något så otroligt mycket i vattnet.. sen så åkte jag BOOSTERN 4 gånger, den är beroende framkallande..
jag träffade massa nya människor och gamla vänner det var riktigt kul. och en massa hälig musik samt mycker prat och sjukt mycker skratt, hade ingen kamera med mig för att jag inte hittade laddaren men bilder för livet har jag i huvudet!
puss!

Aqua blå!

hejpåer!
japp det blir aqua istället för att sitta hemma, härligt!
men först måste jag upp till mamma och hämta pengar, som ni kanske redan vet var jag, Petra och Tobias, dom 3 första i vänersborg som åkte helvetet booster på aqua blå. kan ju säga att alla som kollade på oss hade en trevlig tid så som dom skrattade och skrattade, och mina nära och kära svimmade nästan av skratt! idag blir det en runda till fast idag tvingar vi upp Johanna också.
puss!

Regn och åska, sverige <3

hejpåer!

mina planer idag var ju att dra in till stan, men det lutar mer och mer mot att stanna hemma och bara ta det lungt.. fan.. hoppas det blir finare senare, men tanke på att solen kom fram nu? vafan håller vädret på med? kan det bestäma sig.. men aja, får ta och höra av mig till johanna och kolla med henne med tanke på att hon ska sova här inatt.. måste ladda kameran och kolla med hampus hur det bli, åh så mycket på en gång!
puss!

'som om allt skulle bli som förr, det är ingen idé att vi försöker mer'

Oredigerad tråkig bild..
hejpåer!
Tänkte bara kolla med er om någon av er är villiga att hjälpa mig lite med designen.. fösöker och försöker men det går inte, får liksom ingen insperation. Men isåfall hör av er!
puss!

Frågor - Svar

Jennie - Är ni tillsammans? :)

Svar: ja det är vi :)

Röker du?
ps fin blogg :D

Svar: Ja dumt nog gör jag det, ska sluta snart! och tack du :)

Hej Sara!
Kan väl börja med att din blogg är väldigt intressant och tycker att du skriver för lite om dina vänner och ditt liv och dina problem.
Sånt skulle vara kul att läsa.
Detta kan vara en väldigt konstig fråga men, ställer du upp för dina vänner till tusen?
Finns du alltid där när dom behöver dig?
Frågar du dem varje dag hur dem mår?
Och har du någon av dina kompis som är deprimerad just nu och i så fall finns du där för den/dem?
Och till den slutgiltiga frågan vilka är dina bästa kompisar?
Skulle gärna uppskatta ett svar på detta.
Med vänlig hälsning, en nyfiken tjej, som beundrar din blogg.


Svar: Hej! jo, jag ska allt bättra mig lite med det!
Jag ställer alltid upp för mina vänner, och jag finns för dom oavsätt vad i vått och tort!
om jag frågar dom hur dom mår, ja det är som en vana, kommer jag fram till en av mina vänner är det alltid "tja, hur mår du?" hela tiden, ser jag då på dom att dom ser lite depprimerade ut försöker jag alltid finnas där för dom och hjälpa dom så gott det går. Om någon är depprimerad nu vet jag inte, just nu är dom glada och krya hoppas jag iallafall!
Mina bästa vänner är nog Johanna Frennesson, Petra Gustavsson, Pamela Farah det är dom allra närmaste sen har jag ju väldigt många nära vänner.



'I remember when we kissed, i still feel it on my lips'

The time that you danced whit me with no music playing

hejpåer!
sitter hemma nu, igen har vart på skolan med självaste Anton, Jelena, Sebastian, Pamela och lilla Rasmus, dom dära jobbiga, men fuck kul var det, men bara ibland..
och nu får lite dicney channel bli min vän under kvällen, är det bara jag som aldrig känner att man kan växa ifrån det?
haha, men annars så är allt bra, och ni får ha det bra, så bloggar jag imorgon.
puss!

'what should I do when the finest I have ever seen took everything I have and own and just go away and leave me here'

Hejpåer!
nu sitter jag hemma efter att ha vart på det vanliga stället med dom vanliga människorna..
kul liv hah? nä inte så menmen, älskar idioterna iallafall.
och nu sitter jag i den vanliga stolen och lyssnar på den vanliga typen av musik, åh vad tråkigt jag har..
med detta säger jag godnatt
puss!

'Du och jag kollar nog i olika speglar, för jag kan inte se vad du menar'

Hejpåer!
är klar fixad och nu väntar jag på att Marie ska knacka på dörren.. väntar och väntar.. orkar inte vänta!
men kapten röd gör att så tålamodet hålls uppe ett litet tag till, vad som händer idag är la det vanliga skolan och allt, ska försöka få min syster att ta med dig kameran, glömde den hos mamma, hih smart tjej!
puss!

'Alla tar del'

nu drar jag till skolan, puss!

'Dom ge dig bara en ända chans, vägen till gatan är kort, ja hamnar du efter kommer du aldrig ifatt'

hejpåer!
kom pricis hem och har suttit här i kanske 20 minuter, musik och mobil framför mig och ett almänt tråkigt liv, men bara just nue!
imorgon träffar jag bästa! och senare efter det blir det vanliga, är hos pappa nu i lilla vargön, KÄRLEK!
kommer aldrig växa ifrån detta stället, älskar det!
puss!

HJÄRTAT

I LOVE U
hejpåer!
sitter hemma har gjort det i ungefär en timme nu mest för att jag inte orkar vara i skolan.. mihi!
ska snart börja packa och åka ner till vargön, träffa johanna och alla vanliga.
men nu så blir det nog att ta en sväng med hunden så den slutar gapa och nypa mig i armen med ens tänder..
puss!

'så vad är på gång? ledarna i världen dom vill vänta tills imorgon tror man kan stänga av och bara starta om'

Så kär i bilden..

hejpåer!
sitter hemma med huvudvärk ont i magen och allt man kan få dagen efter.. åh orkar inte med mitt liv just nu!
har dragit i mig minst 3-4 alvedoner och ska snart ta och fixa mig, ska ner till vargön igen. mihi. älskar stället.
bloggar senare.
puss!

'When a girl cries over a guy she really loves him'


I don't know where im gonna go when you leave me, so please stay here forever.

hejpåer!
nu sitter jag hemma igen efter en hel rolig dag, trevliga människor och ett härligt liv bara, att få komma hem med ett leénde på läpparna är inte alltid fel, mähä!
så nu sitter jag här väntar på att något ska hända, funderar grovt på att gå ut och fota imorgon känner att det behövs en del. men nu sitter jag här musik i öronen och ett hopp på att det snart händer något, jag har tråkigt..
puss!

'Du får inte ge upp utan en kamp, nä du kan inte vända så fort vägen blivit brant'

Meeen åhh så vacker du är sötnos!

hejpåer!
kom precis hem för att jag nästan dog av hunger men nu när jag ätit så ska jag snart iväg igen.
men annars lutar det åt vargön hela kvälle, lite små mys sådär.
och snart drar jag en ny piercing igen, vet att jag sa att jag skulle pierca mi i tungan för ett tag sen, men det blev aldrig så. men nu så nununu, fixat allt, så ya! snart får bara vänta, men det går fort.
puss!

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!