Candy shop

Kvällen var gaaaaalen!

hejpåer!
kom nyss hem ifrån Linnea, hel galev kväll igår, och bakfull som fan idag.. inte kul alls.. menmen konsekvenserna får man ta när man ska dricka så!
ska snart dra mig ut till det vanliga med dom vanliga, och imorgon drar jag iväg till gbg med bästa linnea och petra!

TRUE SHIT BITCH!


im having an awsome time with you


Hejåsner! sitter och kollar igenom massor av fula bilder på oss två och massor mer. Tänkte bara säga att jag älskar dig ditt fule fan. Puss!

ps. kika in min blogg!

du är verkligen någonting jag kan dö för..

Jag älskar dig min fina!

hejpåer!
kvällen var kanon och kalaset var också ganska kul, himla god mat och en massa trevligt folk!
senare tog jag och min syster bussen till vargön och träffade en massa härliga människor.
sitter just nu och myser ner mig i min pojkväns mysiga tröja och ska snart sätta på några avsnitt av Gossip girl!
puss!

I Wanna Be A Billionaire

Jag saknar dig, ♥

hejpåer!
sitter hemma och ska snart iväg på kalas sen ska jag träffa Alexander, sover hos pappa ikväll i vargön för ska upp tidigt imorgon och kolla när mina fina vänner konfimerar sig,, men ni får ha en trevlig dag!
puss!

Älskade vänner, nya favoriter!

Mina nya fina älsklingar!

hejpåer!
kom presic hem ifrån överby och fick med mig dessa fina, älskar dom!
men nu blir det mys med familjen framför en härlig film och imorgon blir det kalas.. orkar inte, menmen, vad gör man inte?
praoen gick lika bra idag som igår och nu taggar vi universeum eller hur det nu stavas på måndag, men mina små favoriter Elias och Isak, det ska bli kul!
efter det så träffade jag dom vanliga min fina kille, bästa pamis och Tobias och så många mer, kul var det allt!
kram!

skratta inte åt min stillbild :D


One day when the sky is falling i’ll be standing right next to you,

Right next to you. ♥

hejpåer!
Praoen idag gick kanon, kan säga på en gång att jag är älskad av alla små, they love me, just saying!
har fått måla 700 målningar på fritidset.. och fått dubbelt så många av dom söta.
kan faktiskt tänka mig att jobba som lärare.. låter det dumt nät jag säger det..?
ivillketfall så kom jag nyss hem, hoppade ut ur duschen och nu musik i öronen, livet leker!
efter praoen så satte jag mig på skolgården och väntade på min fina kille och så många mer, brukar sitta där och kolla när dom spelar fotboll och när Pamis skojar om allt som rör sig.. men så går det när man bor i lilla vargön.
puss!

Take your lies and throw them in the wall

Åh, du och dina äckliga lögner att du ens orkar med dig själv, det är fan svårt att förstå..

hejpåer!
drar mig snart vidare till Pamela ska färga heeella hennes håår, åh jag orkar inte, så mycket, nää!
och nu sitter jag här och lyssnar på musik, glor på tven och kollar facebook, jag kan göra många saker samtidigt, superman!
men ja nu ska jag återgå med det, puss!

Now and then I think of when we were together

Åh vad bra min påsk har vart!

hejpåer!
sitter hemma hos min kära pappi igår satt vi hos Kenny till typ 12 musik, vattenpipa och härliga vännen!
och i lördags så var jag hos Anton till söndagen, jag och sandra åkte hem vid 7 på kvällen ifrån Anton. 
kanon kväll, men det blev kanske lite mycket, mähä!
men fuck roligt hade vi då fanimej, nu väntar jag på att lilla Johanna ska ringa mig för vi skulle ses senare, och senare träffar jag min josefina också, ska bli myys, puss!

(och sötnos, jag älskar dig med, så otroligt mycket, skulle inte kunna hantera mitt liv så bra som jag gör utan dig hjärtat)

bästisfestis ♥

ville bara säga att trots att vi bråkar och att vi inte står varandra så nära längre så som vi gjorde förut, så är du endå den bästa vännen som finns för mig hela tiden, den vännen som så många skulle vilja ha, trots dina stunder du har, haha. men jag lovar dig en sak att jag kommer alltid finnas här för dig hela tiden, vad som än händer, även om du gör något dumt, så finns jag endå här! du är så otroligt jävla bra sara, jag älskar dig vännen ♥

feeestprissssseeeen!

hejpåer!
tyvär ingen bild att bjuda på men det får gå, nu ska min familj iväg och fira påsk, medans jag sitter kvar här, ska nämligen iväg till Anton och sover där också. taggar fest ikväll!
önskar er en glad påsk så hörs vi, puss!

Mig själv rakt igenom!

Haha, åh jag älskar mitt liv!

hejpåer!
Tänkte ta och berätta vem jag är och hur jag är som person för er som kanske är lite nyfikna! 
Jag heter Sara Marietta May Eliasson och är bosatt här i vänersborg.
och för er som undrar så är jag inte helsvensk, min mamma är ifrån Fillipinerna eller hur man nu stavar det nedanför Asien iaf, pappa är en gammal svensk jävel som bott här i hela sitt liv och pappas släkt kan inte bli mer svenskar än vad dom redan är.
Jag har helt underbara vänner, älskar dom mest av allt i hela världen. Jag kan ha kul på alla sätt som går, jag kan skratta när någon gråter eller slagit sig och kanske brytit benet eller något, har en sådan otrolig skadeglädje!
jag kan skratta åt det allra minsta tills jag börjar gråta och får ont i magen, jag kan skratta åt så otroligt fjantiga saker. själv kan man säga att jag är som en lite dramagueen, jag kan vara bitch upp till huvudknoppen, jag älskar att få mina små utbrott på folk. jag kan bli så arg att jag kan sitta och gråta i timmar, kasta stolar i väggen, dra näven i golvet och ah allt möjligt! lite små kul sådär.
min fritid kan jag umgås väldigt mycket med mina vänner och på helgerna så super jag jävel eller bara tar det lungt, haha, dricker jag inte chillar jag, chillar jag inte super jag JÄÄÄVEL!
jag röker vilket jag har gjort i snart 4 år, det är inget jag vill men eftersom jag började så tidigt trodde jag att cigaretterna kunde lösa alla mina problem, men sen har jag aldrig slutat så det blev som det blev. när jag väl har pengar går det oftast åt ett paket om dagen, om jag köper det kl 10 på morgonen kan det vara slut kl 6 på kvällen, men eftersom jag inte får mer pengar för att jag håller på som jag gör så kan jag röka minst 6 cigg om dagen vilket är en plåga för mig själv.. skolan går också som det gör, men jag tänker mest på att jag har bara en chans att leva och det tar jag och gör det bästa av saken, självklart försöker jag göra mitt bästa i skolan, men det är inte det allra lättaste eftersom jag är så himla skoltrött. när jag kommer hem ifrån skolan sitter jag oftast och lyssnar på musik kollar facebook och sen väntar jag tills kl blir typ 7 och drar ut och röjer! chillar mest nere i fyrkanten eller drar in till stan och kollar runt, bara erkänn att ni vill leva mitt helt normala liv?
och som jag skrev förut tycker jag det är "kul" att dra ner folk på deras självförtroende, jag är lite små elak av mig, men jag är faktiskt riktigt snäll som person när man väl lärt känna mig, men annars så får man skylla sig själv. jag tycker inte att våld löser folks problem men självklart skulle till och med jag vilja dra näven i ansiktet på någon och tro mig jag har redan bestämt vem det ska vara. MÄHÄ!
jag är galet rädd för spindlar! hatar dom små äckliga krypen! jag går till skolan varje morgon för att träffa mina kompisar tänker inte på plugget utan mina vänner, jag står inte ut att vara sjuk för då kan jag inte dra mig till skolan och då kan jag inte träffa dom som gör mina dagar! inser ni vilket jävla helvete jag hade det när jag var borta dom veckorna pgd av mina lungor?! aja i vilketfall. 
tror det var allt i mitt underhållade tråkiga och totalt galna liv.
puss!

Promise me that you think of us

saknar allt som en gång var vårt!

hejpåer!
sitter hemma efter en helgalen helg, skojar inte! 
visst det var riktigt kul men också en katastrof, allt blev fel och inget var som det var, men vi hade våra stunder då det var riktigt kul, eller hur mina goa vänner?
aja i vilket fall, tänkte köra på ett till videoinlägg imorgon, vad sägs om det?
puss!

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!