Jag skulle kunna säga att jag älska dig men då skulle allting bli så himla fel

hejpåer!
kom presic hem efter att har vart med lilla Josefina och stefanie, mysigtvärre!
och nu sitter jag här, har presic hoppat ut ur duschen och nu lyssnar jag på musik, ska snart sätta igång några avsnitt av Gossip girl!
puss!

Baby Doll

bara för att jag saknar dig din sjukling!

hejpåer!
ska snart iväg in till stan och möta upp mammis för hon kom på något som typ en "mor och dotter dag" hon och hennes idéer alltså..
kina mat och lite nya saker, rätt mysigt ändå, funderar på lite nya hår färger igen.
svartsvartsvart, men det ska vara rött underhår och under luggen? vad sägs? rätt tufft ändå!
men ah, min mobil ska bara ladda sen drar jag in till stan med syster min.
puss!

What dosen't kill you make you stronger

Back on track bitches!

hejpåer!
tog en liten paus för ett tag sen men nu är jag tillbaka, det var så mycket som hände på sammagång klarade inte av att ta hand om allt så det fick bli en liten paus istället för mina fina emo texter.
aja, kom precis hem ifrån skolan och det har vart ganska chill, synd bara att det inte var lika varm idag som det var igår, lite tråkigt där!
nu sitter jag bara och väntar på att Pamis ska skicka iväg ett sms med att hon kan träffa mig, har så tråkigt, vill ut och göra något i det fina vädret!
puss!

Bloggpaus

av ett skäl

Svalkar vinden

en av dom, älsklar dig!

hejpåer!
vaknade ungefär halv 8, det gjorde jag igår med, och fatta att jag är uttråkad.. om jag har orken kanske jag slår iväg en signal till Josefina, jag har ju vart sjuk sen i Torsdags eftermiddag, och nu känner jag mig på bättre humör också.. hoppas på allt att solen ska komma fram idag då blir det så att pappa slår upp grillen för första gången i år, muums!
puss!

And you would be my best friend, I could never begin to call you that

Du anar inte hur mycker jag saknar dig, men bara ditt gammla jag.
nu vill jag inte kuna tänka mig att jag kunde kalla dig för min bästavän..

hejpåer!
kom inanför dörren nu och ska snart in i duschen, sen ska jag dö framför tven, jag är så sjukt trött, enligt mig trodde jag att vi började 12 och slutade halv 4, men vi började halv 12 och slutade 2, så 12 till 2 är ju inte så dumt, mähä!
men ah imorgon är det det gammla, 20 över 8 till 3.
men nu ska jag duscha, puss!

Mähä.. ^^

underbar stillbild.. :*

Young, Wild & Free

hejpåer!
första uppdateringen på helgen kanske, måndag idag och har vart hur chill som hällst har vart ledig idag ju, underbart väder otroligt vart! och har bara vart med så underbara personer så det är sjukt..
helgen har vart både upp och ner, för det mesta neråt, men jag står på mina fötter och fortsätter vandra livet ut.
puss!

hjälpmig..

i sommar snäller det, vilken?

hejpåer!
tar en sväng med hunden nu, sen så göra jag mig i ordning och ska försöka höra av mig till viktor!
puss!

Let the bass kick in miami bitch!

Kände att jag testar grejen med målade ögonbryn igen, fast med svart penna, ser ju inte så dumt ut på bilden men haha, jag ser ut som en häxa irl..

hejpåer!
ledsen för min usla uppdatering.. men jag har haft fullt upp med skolan sista veckan nu. projektet skulle in idag och så klart glömmer jag det hemma. awesome! 
så får lämna in det på tisdag vi är ju lediga på måndag, det är gött! 
imorgon spenderar jag hela kvällen hon min älskade vän Viktor med lilla Emma, förmodligen kommer det mer folk också. menmen!
puss!

My angels, my sisters my friends my life

hejpåer!
kom hem ifrån skolan ungefär kvart över 3 och nu sitter jag här och lyssnar på världens bästa musik och bara tare lungt.. vid 7 kommer mamma och jag vet inte vad vi gör då, jag ska iaf sooooooova, eftersom josefina sov hos mig igår fick jag ju inte i mig så mycket sönm.
puss!

fml..

hejpåer!
en trött chey som inte kan somna om.. kom hen vid 3 tiden förut, hela min kväll förstördes pgd av alla små ungjävlar som verkligen tror att dom är så åt helvetes tuffa med sina stora kläder, förlåt killar, jag älskar er det gör jag, men så otroligt barnsliga är ni.. så ja min kväll blev bara förstörd, kommer tillslut hem och somnar inte förens halv 4, och nu vaknar jag vid 7 och kan inte somna om.. fmlfmlfmlfmlfmlfml...

Dag 14 - Det sjukaste jag gjort

Haha, ja det sjukaste jag gjort, jag vet inte riktigt är man som mig gör man minst 5 grejer om dagen som inte är mänskliga! det är awesome!
nämen, varje gång jag sitter på fest händer la ett och annat.. men det är inget sjukt? vafan jag vet inte, det allra sjukaste jag gjort. hmm, när jag skrattar så åt helvetes mycket utan någon anledning, en av alla grejer!
när jag vill jävlas lite med random människor som jag aldrig träffat eller sätt, och deras första intryck på mig är
- störd!
- dum i huvudet..
- cepe!
- idiot.
och en massa andra grejer, så fett jävla roligt!

jag måste bli klar med 20 sakerna någongång.. ^^

inte lite skämmigt, menmen jag måste börja någonstans!

Pamela snälla skratta inte åt det.......

Och jag går i dagar i tröjan du hatar

Freeeeedag <3

hejpåer!
förlåt för den sämsta uppdateringen.. jag har samt inte orkat och så har jag kvar det sista i projektet att göra innan jag lämnar in det på fredag, härligt!
jag somnade på soffan ifrån 5-7, någon ringde och då vaknade jag hastigt och började sminka om mig, för jag trodde jag skulle till skolan, hehe (a)
men nu med allt mitt medvetande kvar, sitter jag här och lyssnar på musik, kollar igenom gamla bilder och skrattar så jag dör, väntar samt på att min storasyster och hennes kompis ska komma hem.. jag har ingeeeeen att prata med när dom är borta.. 
puss!

RSS 2.0
www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!